Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

BackScan® – Funkcionális, 3D megjelenítésű gerinc-analízis

BackScan 2Információk szolgáltatásunkról:

- gyors és egyszerű, megbízható, egzakt értékek – a BackScan 1 fok pontossággal dolgozik, amíg a röntgen akár 4 fokot is tévedhet!
- sugárzásmentesség – a BackScan fénnyalábok ezreivel dolgozik
- mellékhatásmentesség, emiatt akárhányszor ismételhető
- 3D megjelenítés – körbeforgatható, teljes 3D kép a páciens gerincéről
- több tízezres mérési eredmény az adatbázisban
- 6 éves kortól alkalmazható
- a nyaki 7-től a keresztcsonti 3-ig kivitelezhető a mérés
- egyszerű mérés, könnyen értelmezhető eredmény-megjelenítés
- megjelenítésre kerülnek a gerinc eredményei egyenes tartásában, előrehajlásában és terhelésre kompenzált állapotban, jobbra és balra dőlve, illetve akár ülve, előregörnyedt, panaszt okozó testtartásban is.
A gerincen szegmentális szöget mérünk 1 fok pontossággal, majd regionális szöget mérünk (lordosisok, kyphosisok), szintén 1 fok pontossággal. Jól láthatók (ami sokszor kézzel nem érzékelhető) az egy blokkban mozgó és a hipermobilis ízületek! Mérhető a scoliosis (gerincferdülés) 1 fok pontossággal.
A software a mérés után egyedi tornatervet állít össze minden egyes régióra, izomcsoportokra lebontva, melyet a szakember be tud tanítani, majd egy későbbi újraméréssel a fejlődés követhető, mellyel fenntartható a páciens kitartása, figyelme és jól ellenőrizhető a terápia maga.
Eredményével azonnal felkeresheti gerincgyógyászát, orvosát, gyógytornászát, manuálterapeutáját, újraméréssel a terápiájának sikeressége ellenőrizhető.

Mérés és kezelés az Oriolus-Medben:
- 1 fő mérése, leletkiadás azonnal 8000.-
- 1 fő mérése és adott esetben (pl gerincferdülés, fokozott/elsimult görbületek, stb) azonnali Kinesiotape

10.000.-- 1 fő mérése és gyógytorna igénye esetén annak oktatása 13.000.-
Bejelentkezés, időpont egyeztetés patikánkban: 06-85-560-012, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke