Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Kéz- és lábápolás

Venoruton 300 mg kemény kapszula

lab3_venorutonA Venoruton a legvékonyabb véredények, a hajszálerek területén hat, mérsékli a víz és egyéb anyagok átáramlását az érfalon keresztül. A Venoruton hatására csökken a duzzanat és enyhülnek az ezzel járó általános tünetek, így a lábban érzett fájdalom, fáradtság, merevség és görcsök.

Bővebben ...

Canespro kenőcs

korom_01A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.  

Bővebben ...

Canesten 10 mg/ml külsőleges oldat

korom_02A Canesten oldat hatóanyaga, a klotrimazol széles spektrumú ún. antimikotikum. Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének helyi kezelésére a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjak között, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás kezelésére.  

Bővebben ...

Plerudin forte visszérkrém

plerudinVisszeres panaszok kiegészítő kezelésére, súlyosabb, de nem fekélyes esetekben (visszeres csomók, gyulladásos vénatágulatok, a beteg területen megjelent kékes-lilás elszíneződések, duzzanatok) ajánlott.

Bővebben ...

1. oldal / 3

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke