Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Vitaminok és immunerősítők

Supradyn Vital 50+ filmtabletta

supradyn-vital1Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványianyag / nyomelem, valamint ginzeng tartalmú készítmény. Alkalmazása javasolt: kimerültségi állapotokban (pl. stressz hatására), fáradtság, gyengeségérzés, valamint a koncentrálóképesség csökkenése esetén. Vitaminhiány megelőzésére és kezelésére.

Bővebben ...

Supradyn drazsé

supradyn drazseA Supradyn drazsé szedése ajánlott, ha vitamin- és ásványianyag-hiány kialakulásának kockázata áll fenn: növekedés, terhesség, szoptatatás, időskor, betegség vagy betegséget követő lábadozás alatt, antibiotikum szedésénél, illetve más gyógyszeres kezelés esetén, továbbá speciális vagy súlycsökkentő diéta, krónikus alkoholizmus, dohányzás, bizonyos gyomor- és bélrendellenességek esetén.

Bővebben ...

Cetebe C-vitamin + Cink kapszula

cetebe_cinkKettős segítség az immunrendszernek. Hosszan tartó C-vitamin felszabadulást biztosító étrend-kiegészítő kapszula. Összetételénél fogva antioxidáns hatású, mely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Bővebben ...

Esprico® rágókapszula

esprico2
A kapszulák a természetes koncentráció-képességet és figyelmet segítő fontos tápanyagok kombinációját tartalmazzák. Az Esprico® 5 évnél idősebb gyermekek táplálékszükségletének megfelelően került kifejlesztésre.

Bővebben ...

1. oldal / 5

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke