Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Intim termékek

Rowatinex lágy kapszula

rowatinex2A Rowatinex vese- és húgyúti megbetegedések (pl. vesekő, vagy a húgyvezetékben lévő kő és az ezekhez kapcsolódó tünetek) kezelésére, valamint az újbóli kőképződés gátlására, továbbá enyhe húgyúti fertőzésben a vizeletelválasztás elősegítésére szolgáló gyulladáscsökkentő és enyhe antibakteriális hatású, simaizmok görcsét oldó gyógyszerkészítmény.

Bővebben ...

Urzinol bevont tabletta

urzinol tablettaA termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó úgymint, enyhe húgyúti fertőzések korai tüneteinek (égő érzés vizeletürítéskor és/vagy gyakori vizelés) kezelésére.

Bővebben ...

Walurinal Max tabletta

walurinalA Walurinal Max étrend-kiegészítő tabletta nagytermésű vörösáfonya kivonatot tartalmaz, amely segíthet megőrizni a húgyutak egészségét a hidegebb napok beköszöntével is.

Bővebben ...

Urogin belsőleges folyadék

urogin3Az Urogin hagyományos növényi gyógyszer, amelyet kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló meghatározott javallatokra alkalmaznak, enyhe húgyúti fertőzések, „felfázás”-ból eredő hólyaghurut-, ill. húgyúti gyulladások kezelésére önállóan vagy kiegészítő terápiaként.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke